Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προειδοποιεί την Porto για Liverpool και Salah o Brahimi

Προειδοποιεί την Porto για Liverpool και Salah o Brahimi

Ο Yacine Brahimi είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα πρέπει να περιορίσει η Liverpool, αν θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα απόψε το βράδυ από το Dragao ώστε να πάει στο Anfield με πλεονέκτημα πρόκρισης σε τρεις εβδομάδες από τώρα.

Ο Αλγερινός εξτρέμ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ενόψει της αποψινής αναμέτρησης στάθηκε στην επιθετική ποιότητα της Liverpool αλλά και στον Mohamed Salah , τον οποίο πρέπει πάση θυσία να περιορίσουν οι συμπαίκτες του.

Θα μπορούσε να δείχνει τον Salah o Brahimi
Θα μπορούσε να δείχνει τον Salah o Brahimi

« Θα είναι σπουδαίο ματς με μεγάλη ένταση. Η Liverpool είναι σπουδαία ομάδα, με μεγάλη ποιότητα επιθετικά και πιέζει πολύ. Θα είμαστε όμως προετοιμασμένοι καλά για το αποτέλεσμα. Ο Salah έχει σπουδαία σεζόν.  Έχει μεγάλη επιρροή στη Liverpool , σκοράρει και είναι καθοριστικός.  Πρέπει να προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε να κάνει αυτά που κάνει από την αρχή της χρονιάς.  Είναι εξαιρετικός και πρέπει να μην τον αφήσουμε να λάμψει.  Ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης για την Αφρικανική ήπειρο και αυτό είναι καλό για το αφρικανικό ποδόσφαιρο και χαίρομαι για εκείνον» δήλωσε ένας εκ των κορυφαίων αστέρων των «Δράκων».

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com